"Kärkkäri Original.... Laita öljyä laakeaan pannuun kuumenemaan. Öljyä saa olla pannulla noin 1 cm kerros." (http://www.kotivara.fi/sivu/fi/Tuotteet/makkarat/#kres.
Kärkkärin paistossa runsas öljymäärä on tärkeää, että saadaan makkaran pinnasta oikein rapea. Ylipäätään kärkkäreiden paisto ei ole mitään hätäisen hommaa. Niitä pitää käännellä paistettaessa viiden - kymmenen minuutin välein ja paistoaika on pikkasta vajaa puoli tuntia. Mutta hiljaahan se hyvä tulee!
No siinä rasva räiskyy kotoisasti ;)
VastaaPoistaKyllähän tuosta tulee kesä mieleen ja kieleen, meillä kun ei muulloin makkara kulu...
Räiskyy ja tuoksuu ihanalle.
VastaaPoistaTodella räiskyvä!
VastaaPoistaRäiskyy ja maistuu
VastaaPoistaNo kyllä-kyllä, mutta mihin hiiteen sitä öljyä noin paljon läträtään?
VastaaPoistaHarmaasusi
Kärkkärin paistossa runsas öljymäärä on tärkeää, että saadaan makkaran pinnasta oikein rapea. Ylipäätään kärkkäreiden paisto ei ole mitään hätäisen hommaa. Niitä pitää käännellä paistettaessa viiden - kymmenen minuutin välein ja paistoaika on pikkasta vajaa puoli tuntia. Mutta hiljaahan se hyvä tulee!
VastaaPoista