torstai 19. marraskuuta 2009

Räiskistä!



"Kärkkäri Original.... Laita öljyä laakeaan pannuun kuumenemaan. Öljyä saa olla pannulla noin 1 cm kerros." (http://www.kotivara.fi/sivu/fi/Tuotteet/makkarat/#kres.

Räiskyvää puuhaa!

Valokuvatorstain 149. haaste: 'räiskyvä'.

6 kommenttia:

  1. No siinä rasva räiskyy kotoisasti ;)
    Kyllähän tuosta tulee kesä mieleen ja kieleen, meillä kun ei muulloin makkara kulu...

    VastaaPoista
  2. No kyllä-kyllä, mutta mihin hiiteen sitä öljyä noin paljon läträtään?
    Harmaasusi

    VastaaPoista
  3. Kärkkärin paistossa runsas öljymäärä on tärkeää, että saadaan makkaran pinnasta oikein rapea. Ylipäätään kärkkäreiden paisto ei ole mitään hätäisen hommaa. Niitä pitää käännellä paistettaessa viiden - kymmenen minuutin välein ja paistoaika on pikkasta vajaa puoli tuntia. Mutta hiljaahan se hyvä tulee!

    VastaaPoista